(05) 398 30 00 tajnistvo@osdeskle.si
Select Page

V tednu pred novoletnimi počitnicami so bili petošolci v šoli v naravi v Cerknem. Že prvi dan so vsi navdušeni skakali v vodo in raziskovali kraj Cerkno. Radovednosti in motiviranosti za sodelovanje pri plavanju in pri številnih dejavnostih jim čez teden ni zmanjkalo, tako da so se domov vrnili polni novih dogodivščin in izkušenj. Ob povratku v šolo so zapisali tudi nekaj vtisov, ki si jih lahko preberete kar sami.

Šola v naravi mi je bila všeč. Imeli smo veliko zanimivih dejavnosti. Najbolj mi je bila všeč večerna zabava, saj sem se lahko prosto družila s prijatelji, klepetala in plesala. Zelo lepo je bilo tudi nekega popoldneva, ko smo imeli čas zase. Takrat smo igrali različne družabne igre, namizni tenis ali igro resnica ali izziv. Jaz sem se igrala igro resnica ali izziv. Z nami se je igrala tudi učiteljica. Bilo je zabavno. Če bi bilo mogoče, bi to dogodivščino ponovila. (Neža Zelinšček)

V spominu so mi najbolj ostali kino večer, orientacijski pohod in cerkljanski laufarji, saj so bile te dejavnosti najbolj zanimive. (Sofia Praček)

V šoli v naravi mi je bilo všeč kar nekaj dejavnosti, npr. večerna zabava in ples, kinovečer … Najbolj pa sem uživala v plavanju z učiteljem Andražem. V spominu so mi ostali tudi poskusi z vodo, saj sem večino delala prvič. Šolo v naravi bi podaljšala še vsaj za en teden. (Tea Stanič)

V šoli v naravi mi je bil najbolj všeč fotolov, saj smo sami raziskovali Cerkno. Zelo sem užival tudi v poskusih z vodo, saj smo spoznali veliko novih stvari. Zelo sem se zabaval sem, ko smo gradili tabore v gozdu. Upam, da gremo še kdaj. (Amadej Kodelja)

V šoli v naravi smo imeli veliko zanimivih dejavnosti. Od popoldanskih dejavnosti mi je bilo najbolj všeč postavljanje bivakov, od večernih pa zabava. Dopoldan smo hodili na plavanje. Spoznali smo različne plavalne tehnike. Nekega večera smo si šli ogledat kostume cerkljanskih laufarjev. Bili so zelo zanimivi. Navdušili so me, ker so bili izdelani iz naravnih materialov. Po laufarjih so se imenovale tudi naše sobe. (Sofija Simčič)

Šola v naravi mi je bila všeč, ker smo imeli veliko različnih dejavnosti (fotolov, orientacija, plavanje, cerkljanski laufarji …). Najbolj zanimivi so mi bili poskusi z vodo, saj smo spoznali veliko zanimivosti o vodi. Hrana je bila zelo okusna, učitelji pa zelo prijazni. Upam, da gremo še kdaj. (Žan Klavora)

Najbolj mi je bila všeč gradnja bivaka, ker smo morali sodelovati in opraviti skupno nalogo. Zanimive so bile tudi ostale dejavnosti. Zelo sem užival pri plavanju, orientaciji in plesu. (Erazem Terčelj)

Najbolj sta mi bili všeč orientacija in zabava. Orientacija mi je bila všeč, ker smo hodili po mestu, zabava pa, ker smo skupaj plesali. (Asmin Keškič)

V spominu mi bo najbolj ostalo plavanje, kinovečer in zabava. Všeč mi je bil tudi fotolov, saj smo morali vse točke na papirju najti v mestu. Zelo sem se zabavala tudi pri poskusih z vodo. Ko smo gradili z različne stvari iz lesenih deščic, smo morali dobro sodelovati, zato sem se pri tej dejavnosti še posebej potrudila. (Špela Vidmar)

V šoli v naravi mi je bilo všeč več dejavnosti, npr. postavljanje tabora, fotolov, kinovečer … Posebej zanimiva mi je bila orientacija, saj je bilo zabavno iskati oranžne vrečke s ščipalkami po mestu, in obisk cerkljanskih laufarjev. Šolo v naravi bi še kdaj ponovil. (Gaj Grebenjak)

V šoli v naravi mi je bila najbolj všeč orientacija. Bili smo v skupinah in smo iskali oranžne vrečke s ščipalkami. Z njimi smo preluknjali listek kot dokaz, da smo našli vrečko. Zanimivi so mi bili tudi poskusi z vodo, kinovečer in obisk cerkljanskih laufarjev, saj smo si po ogledu pustnih mask lahko tudi kaj kupili. (Maša Gabrijelčič)

V šoli v naravi smo imeli veliko različnih dejavnosti. Meni so bile najbolj všeč naslednje: plavanje, fotolov, orientacija in kinovečer. (Manca Medvešček)

(Skupno število obiskov: 158 , današnji obisk: 1)
Dostopnost