(05) 398 30 00 tajnistvo@osdeskle.si
Select Page

V torek, 20. 2. 2023, smo učenci 1. a  in 2. a razreda ob sestavljanju in programiranju lego modelov spoznali, da je učenje zabavno, da je lepo delati v parih in da za vsak izziv lahko poiščemo domiselno rešitev.

Vtisi učencev:

Imeli smo tehniški dan. Izdelali smo kalejdoskop. Rabili smo papir in karton. Ko smo končali to nalogo, smo šli k lego kockam. Izdelali smo rožo in čebelo. Na koncu smo morali vse podreti in pospraviti. (Nika)

Delali smo kalejdoskop in robote. Videli smo, kaj naredi robot čebela. (Victoria)

Delali smo robotka iz lego kock. Navodila so bila na računalniku. Igrali smo se z robotom iz lego kock. (Sophie)

Danes je bil lep dan, ker smo imeli tehniški dan. Izdelali smo kalejdoskop. Iz lego kock smo zgradili rožo in čebelo. Čebela se je vrtela in brenčala. Ker je bil ta dan pust, smo po malici šli v telovadnico plesat. (Ema)

Dan je bil zanimiv. Bilo mi je zelo všeč, ko smo delali kalejdoskop. Iz lego kock smo naredili čebelo. (Kaja)

Najprej smo izdelovali kalejdoskop. Rabili smo karton, črn kos papirja in folijo, prosojen list in flomastre. Po malici pa smo šli v 1. razred, kjer so bili računalniki. Iz kock smo sestavili čebelo, ki se je vrtela nad rožo v krogu. (Julija)

Danes je bil lep tehniški dan. Delali smo kalejdoskop. Pri tem smo potrebovali karton, folijo, lepilo, škarje, flomastre in lepilni trak. Potem smo šli še sestavljat lego robote. Naredili smo čebelo in rožico. Bilo je lepo. To bi rada vedno delala. (Aurora)

(Skupno število obiskov: 69 , današnji obisk: 1)
Dostopnost