(05) 398 30 00 tajnistvo@osdeskle.si
Select Page

LETOVANJE IN POČITNIŠKE DEJAVNOSTI

ZNANSTVENO POČITNIŠKO VARSTVO E-HIŠE

Znanstveno počitniško varstvo (ZPV) bo letos v nekoliko drugačni obliki potekalo v prostorih Mladinskega centra Nova Gorica (bazoviška ul. 4, Nova Gorica).

Znanstveno počitniško varstvo je namenjeno otrokom od 1. do 5. razreda in bo potekalo v treh DVODNEVNIH terminih:

  • 1. termin: 26. 6. 2023 in 27. 6. 2023 (2 dni)
  • 2. termin: 28. 6. 2023 in 29. 6. 2023 (2 dni)
  • 3. termin: 9. 8. 2023 in 10. 8. 2023 (2 dni)

Otroci se bodo na Znanstvenem počitniškem varstvu (ZPV) spoznali z LEGO Education kompleti kock in jim vdahnili življenje s pomočjo računalniškega programa, si izdelali tehničen izdelek za domov in spoznali, da sta znanost in učenje lahko zabavna.

Več si lahko preberete na naslednji povezavi.

TABOR VESELJA

Namen tabora je, da otrok s svojimi vrstniki preživi aktivne počitnice, ki ga napolnijo z ustvarjalnimi, veselimi in doživljajskimi vsebinami. Na taboru bomo razvijali socialne veščine, avtonomnost, interaktivnost, kreativnost, ustvarjalnost, kognitivne in motorične sposobnosti. Preko igre, delavnic in različnih dejavnosti se bomo učili skupinskega dela ter z različnimi aktivnostmi spodbujali pri otroku samostojnost, ustvarjalnost, odgovornost, vztrajnost, samoiniciativnost ter druge socialne in čustvene veščine.

Klikni za več informacij.

ANGLEŠKI JEZIKOVNI TABOR

ANGLEŠKI JEZIKOVNI TABOR

Pozdravljeni,

po zelo dobri izkušnji iz lanskega leta tudi letos učence in starše vaše šole vabimo k prijavi na angleški jezikovni tabor, ki bo potekal od 21. do 25. 8. 2023 na OŠ Dušana Muniha Most na Soči. 

Tukaj najdete vabilo in prijavnico na tabor.

Druženje z vrstniki bližnjih šol se je izkazalo kot dodana vrednost pri lanskem jezikovnem taboru, starši in učenci pa so bili s ponujeno dejavnostjo zelo zadovoljni.

Najlepša hvala in lep pozdrav z Mosta na Soči.

Metka Kavčič Feltrin,

učiteljica angleščine na OŠ Most na Soči in koordinatorka tabora

POČITNIŠKI TABOR V KOČI PRI IZVIRU ZAVRŠNICE

POČITNIŠKI TABOR V KOČI PRI IZVIRU ZAVRŠNICE

Juhej, otroci!
Poletne počitnice se približujejo z neizmerno hitrostjo. Ker bi bili v Slovenskem planinskem muzeju tudi takrat radi v vaši družbi, smo pripravili pester petdnevni program planinskih dejavnosti sredi gorske narave. Obljubljamo polno dogodivščin in raziskovanj, pet aktivnih dni sredi gora, pod vrhom Begunjščice in v bližini Zelenice. Če vam je užitek spoznavati, opazovati in odkrivati naravo, vas vabimo v našo družbo!
 
Kje: Dom pri izviru Završnice
Kdaj: 3. – 7. julij 2023
Starost otrok: od 10 do 14 let

PODALJŠALI SMO ROK ZA PRIJAVO – 15. JUNIJ 2023.
 
Več informacij, prijavnice in program počitniškega tabora je na voljo na povezavi.
Se vidimo! 

POLETNI KAMP ANGLEŠKEGA JEZIKA

Turistična agencija Condor Travel se z organizacijo angleških poletnih taborov ukvarja že več kot petnajst let. Posebnost taborov je, da vse aktivnosti, vključno z jezikovnimi uricami potekajo v naravi. Cilj tabora je, da otrokom vlijejo ljubezen do angleškega jezika in narave. Otroci se srečajo tudi z naravnim govorcem.

Letos bodo tabori organizirani v treh terminih. Dva na Hočkem Pohorju (primeren za otroke od 7 do 11 leta) in eden v Osilnici ob reki Kolpi (primeren za otroke od 11 do 14 leta). Obvestilo o taborih se nahaja tukaj.

(Skupno število obiskov: 295 , današnji obisk: 1)
Dostopnost