(05) 398 30 00 tajnistvo@osdeskle.si
Select Page

Če želiš počitnice preživeti na drugačen način,
prispevati svoj delček za boljši svet
in se srečati z vrstniki,
ki jim ni težko pomagati drugim,
te vabimo v prostovoljstvo!

Prostovoljstvo ni samo pomoč nekomu, ki pomoč potrebuje, ampak tudi priložnost za nabiranje izkušenj, raziskovanje poklicev, spoznavanje novih prijateljev in še marsikaj drugega.

V poletnem katalogu so zbrane aktivnosti, namenjene mladim prostovoljcem do 30. leta. Tiste, ki so primerne tudi za mladoletne, so na vrhu označene z zeleno roko – znakom »Mladim prostovoljcem prijazna organizacija«. To pomeni, da za mlade prostovoljce poskrbijo usposobljeni mentorji, ki mlade uvedejo v delo, jih pri tem spremljajo, spodbujajo in jim zagotavljajo varne pogoje dela.

Vabimo te k sodelovanju v aktivnostih, ki bodo med poletnimi počitnicami 2024 potekale v različnih krajih po Sloveniji, nekatere aktivnosti pa lahko izvajaš tudi od doma. Zato vabljen, da si ogledaš in prebereš čisto vse!

·         Katalog_poletnih_prostovoljskih_priložnosti_za_mlade_2024 Slovenija

·         Katalog_poletnih_prostovoljskih_aktivnosti_Mestna občina Ljubljana_2024

Veseli bomo zapisa tvoje počitniške prostovoljske izkušnje, priložiš lahko tudi fotografijo. Sprejemamo jih na novice@filantropija.org

Povabilo za prispevanje vaših aktivnosti za Katalog prostovoljskih aktivnosti za mlade v šolskem letu  2024/2025 boste prejeli v kratkem.

Želimo vam prijetne počitniške dni!

(Skupno število obiskov: 9 , današnji obisk: 1)
Dostopnost