(05) 398 30 00 tajnistvo@osdeskle.si
Select Page

Učenci prve triade so se v petek, 20. 9. 2024, odpeljali v Tolmin. V Kinogledališču so si najprej ogledali baletno predstavo Trnuljčica, nato so se odpravili še v Knjižnico Cirila Kosmača. Tam jim je knjižničarka skozi gledališče kamišibaj predstavila zgodbo o rdeči kokoški. Ogledali so si tudi klekljarsko razstavo. V notranjosti knjižnice so videli pravljično sobo za najmlajše, čitalnico, multimedijski kotiček in banko domačih semen. Seznanili so se tudi z načinom izposoje knjig. Bilo je zelo zanimivo.

Ažbe in Staš iz 3. razreda sta napisla:
V
petek smo imeli kulturni dan in smo se z avtobusom odpeljali v Tolmin. Ogledali smo si čudovito baletno predstavo Trnuljčica. Predstava je bila zelo lepa, ker sem prvič v živo gledal balet. Plesalci so bili lepo oblečeni. Všeč mi je bilo, ker so se veliko vrteli in poskakovali po odru. Vesel sem bil, ker je predstava imela lep in srečen konec.

Po baletni predstavi smo se odpravili v Knjižnico Cirila Kosmača. V knjižnici mi je bilo zelo všeč. Najbolj mi je bilo všeč, ker lahko igraš igrice. Všeč mi je bil tudi kotiček, kjer lahko igraš šah. V knjižnici imajo na izbiro veliko knjig. Videl sem knjigo, ki je imela sedemsto srani.

(Skupno število obiskov: 54 , današnji obisk: 2)
Dostopnost